CULTUURSCHAKELPEOPLESTAGE

Peoplestage is het Haagse talenten podium tijden het haagse festival Parkpop. Per stadsdeel is er een wedstrijd om op dit podium te mogen spelen. In aanloop naar Parkpop wilde de cultuurschakel een facebook campagne inzetten om mensen bekend te maken met Peoplestage op Parkpop.

AANPAK

We verzonnen een campagne mascotte die door iedereen gespeeld kan worden en een herkenbaar beeld voor Peoplestage oplevert. We verzonnen een Peoplestage deuntje, en maakte 24 aankondiging filmpjes met humoristisch haagse teksten. Deze werden in de weken naar parkpop toe gedeeld op de facebook van de Cultuurschakel. We lieten de stadsdeel winnaars in een filmpje op de people stage manier zich aankondigen. Deze deelden zij vervolgen met hun achterban. Ook bedachten we een actie om alle festivalbezoekers de ster van de show te laten zijn, maakte we de facebook profielfoto en banner en een banner voor op het podium.

TEASERSELECTIE FILMPJES


STADSDEEL WINNAARS

De winnaars per stadsdeel kondigden zichzelf aan in een filmpje. Zij deelden deze op facebook met hun vrienden en zo zorgden wij dat de deelnemers amabassadeur van de Peoplstage werden.INSTAGRAM ACTIE OP HET FESTIVAL

Tijdens Parkpop werden er flyers uitgedeeld met een gat er in en plakoogjes. Bezoekers werden geënthousiasmeerd om mee te doen aan de people stage op Instagram. Maak een foto of zing een liedje, plaats het op jou instagram en win gratis drankjes!


FACEBOOK


PODIUM BANNER“BEDANKT VOOR DE FIJNE SAMENWERKING. WIJ ZIJN ERG TEVREDEN MET HET RESULTAAT EN GAAN VOLGEND JAAR HIER OP DOOR!“

- Lisa van Winden -
Marketing medewerker Cultuurschakel