HET FUNCTIONERINGSGESPREK

IN HET FUNCTIONERINGSGESPREK PRATEN WE MET CREATIEVE ONDERNEMERS VAN GROOT TOT KLEIN OVER HUN SUCCESSEN, MAAR OOK OVER DE LASTIGE DINGEN VAN HET ONDERNEMEN. WAAROM DOEN ZE WAT ZE DOEN, HOE DOEN ZE HET EN HOE FUNCTIONEREN ZIJ EIGENLIJK IN HET DAGELIJKS LEVEN? DEZE PODCAST IS OM ELKAAR ALS CREATIEVE ONDERNEMERS OP EEN PERSOONLIJKE MANIER TE INSPIREREN!


AFLEVERING 3 - ARJEN KLINKENBERG

In deze aflevering van Het Functioneringsgesprek spreek ik met de Art Director van Tony's Chocolonely Arjen Klinkenberg. Een super leuk gesprek over hoe hij van afstuderen aan de HKU door een reeks van toevalligheden, het aangaan van onzekerheden en door op zijn gevoel te vertrouwen nu zichzelf Creative Guru van Tony's mag noemen.


AFLEVERING 2 - SOPHIA DEN BREEMS

In deze aflevering praat ik met illustratrice Sophia den Breems, die een paar grote muurschilderingen op haar naam heeft staan, verschillende exposities en illustraties voor De Correspondent. Ik volg haar werk al een tijdje en ben heel benieuwd hoe zij de tijd na haar afstuderen tot nu heeft ervaren wat haar toekomstplannen zijn.

AFLEVERING 1 - ALICE MULDER

Beïnvloed door druktechnieken als zeefdruk en riso is het werk van de Haagse grafisch ontwerpster en illustratrice Alice Mulder kleurrijk, speels en soms absurd. Haar boek 'Parlement der Dingen' werd gepresenteerd op de Dutch Design Week 2016  en was te koop in verschillende musea en winkels. Ook doet ze aan live tekenen op congressen met haar collega Cecile Hooijdonk onder de naam Studio Netto. Maar wie is Alice en hoe doet ze wat ze doet? Hoe ziet haar week er uit en hoe ervaart zij het om eigen ondernemer te zijn?